Το ΚΕΑΝ συμμετέχει ως εταίρος  στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη "ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ" για την υλοποίηση της πράξης "Απασχόληση για την προστασία του περιβάλλοντος στους Δήμους Περάματος,Κερατσινίου-Δραπετσώνας,Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη".

Η Α.Σ. "ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ" προσκαλεί να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής :

 - Άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, στις περιοχές υλοποίησης του σχεδίου. (Δήμους  Περάματος,Κερατσινίου-Δραπετσώνας,Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη)

 Η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρέμβαση κατάρτισης και συμβουλευτικής υποστήριξης των ανέργων με σκοπό την προώθηση τους στην απασχόλησή τόσο με επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα όσο και με την σύσταση 2 Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.), στον κλάδο της Πράσινης οικονομίας (δημιουργίας, συντήρησης, προστασίας χώρων πρασίνου και οργάνωσης προγραμμάτων ανακύκλωσης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης).Το Σχέδιο απευθύνεται σε συνολικά 63 ωφελούμενους.

Για να δείτε  την πρόσκληση αναλυτικά πατήστε εδώ.
Η αίτηση θα υποβάλλεται από τις 27/02/2014 εως 10/03/2014, Δευτέρα - Παρασκευή και ώρες 09.00πμ - 17.00μμ από τους υποψήφιους ωφελούμενους στις διευθύνσεις:
- στο Δίκτυο Απασχόλησης & Κοινωνικής Μέριμνας στην οδό Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου 38, Πειραιάς
- στα γραφεία του ΚΕΑΝ στην οδό Πατρόκλου 57,Ίλιον
-στο Δίκτυο Επαγγελματικής Κατάρτισης στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Αθήνα
Για να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα : 210 4629300 ,  210 8838534  & 210 2692880 ή στις ιστοσελίδες www.dakm.gr , www.trainingnet.gr.