Το ΚΕΑΝ εκπροσωπήθηκε επιτυχώς στο σεμινάριο  “Challenging Youth Society”  στη Λεμεσό της Κύπρου, 24 με 29 Μαίου, το οποίο διοργανώθηκε από την LCEducational Cyprus στα πλαίσια της «Νέας Γενιάς σε Δράση».
Συνολικά θα συμμετείχαν δέκα οργανώσεις από εννέα ευρωπαϊκές χώρες και πέντε οργανώσεις από την Κύπρο. Το σεμινάριο είχε ως στόχο την εκπαίδευση και τη δικτύωση οργανώσεων σε θέματα νεολαίας και εθελοντισμού στην Ευρώπη.
Συγκεκριμένα, βασικοί οι στόχοι:
·  να δομηθεί μία νέα προσέγγιση σε θέματα εθελοντισμού στην Ευρώπη,
· να προαχθεί η Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία του προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση» αλλά και οι άλλοι άξονες του προγράμματος,
·  να μελετηθεί το ζήτημα του εθελοντισμού όπως διαμορφώνεται στις συμμετέχουσες χώρες,
·  να δημιουργηθούν δίκτυα συνεργασίας ανάμεσα στους συμμετέχοντες οργανισμούς και να διαμορφωθούν κοινά σχέδια δράσης και νέες ιδέες.
 
Το ΚΕΑΝ, ως συμμετέχον οργανισμός, παρουσίασε την δράση του σε θέματα εθελοντισμού και νεολαίας. Τέλος, στις διαπολιτισμικές βραδιές κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναδείχτηκαν όσο το δυνατόν καλύτερα οι ελληνικές παραδόσεις και κουλτούρα με τη συμβολή των χορηγών μας! Συγκεκριμένα οι εταιρεία «Το Μάννα», Τσατσαρωνάκης και η ποτοποιία Χίου «Στέφανος Μονογιούδης» χορήγησε στο ΚΕΑΝ όλα τα απαραίτητα ώστε να αναδείξουμε τις μεσογειακές γεύσεις!
Περισσότερες λεπτομέρειες στο 
καθώς και στο
 

 

Φωτογραφικό Υλικό