Το ΚΕΑΝ περιμένει όλους τους εθελοντές του και όσους θα ήθελαν να γίνουν εθελοντές σε μία ανοικτή εκδήλωση στη Τεχνόπολη στο Γκάζι, στις 02/10/2011.
 
Είναι μία καλή ευκαιρία να συναντηθούμε, να γνωριστούμε και να θέσουμε τους νέους στόχους για το χειμώνα που μας έρχεται. Επίσης, εθελοντές από 50 ΜΚΟ θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να πληροφορηθούν για το εθελοντικό έργο στην Ελλάδα.
 
Το ΚΕΑΝ θα είναι εκεί για να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τις εθελοντικές του δράσεις, εκπαιδευτικά και ερευνητικά προγράμματα.
 
 
 
Το Wonder Festival είναι μια γιορτή που στηρίζεται στον εθελοντή. Ο κάθε εθελοντής είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, ο οποίος αποφασίζει να αφιερώσει χρόνο από την προσωπική του ζωή για να προσφέρει κάτι στο κοινωνικό σύνολο χωρίς να περιμένει ανταπόδοση. Κάθε ένας είναι άνθρωπος με μεγάλη δυναμική και στόχος μας είναι να έρθει σε επαφή και με άλλους τέτοιους ανθρώπους, να αλληλεπιδράσουν και να εμπνεύσουν ο ένας τον άλλον μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών, σκέψεων και ιδεών και τελικώς να ενδυναμωθούν.
Μέσα από αυτό, θα ενδυναμωθούν φυσικά και οι ίδιες οι ομάδες καθώς όλοι εμείς είμαστε η ομάδα!! Και φυσικά, είναι ένας τρόπος να ενημερώσουμε και να αφυπνίσουμε τους ανθρώπους γύρω μας. Να δουν πόσοι άνθρωποι ονειρεύονται και ζούν σε έναν κόσμο γεμάτο θαύματα!!
 
 
 Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο ως εξής:
 
10π.μ. -1 μ.μ  Συμμετοχή των ομάδων σε φόρουμ συζήτησης
 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία διαδραστική συζήτηση μεταξύ των 50 εθελοντικών ομάδων που θα συμμετέχουν πάνω σε κάποιο θέμα που απασχολεί όλους και ο καθένας το αντιμετωπίζει διαφορετικά.
 
            11π.μ. -11μ.μ. Ενημέρωση του κόσμου σε περίπτερα στημένα στο χώρο της Τεχνόπολης.
 
 

            7 μ.μ.- 12 μ.μ.   Συναυλίες στον προαύλιο χώρο της Τεχνόπολης         

 

 ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

 

περισσότερες λεπτομέριες στο: http://www.wonderfestival.gr/ και στο https://www.facebook.com/pages/Wonder-Festival/128471930563754