Αγαπητέ/η εθελοντή/τρια

 
Μετά την γιορτή μας για την κοπή της πίτας που έγινε την Κυριακή στις 15 Ιανουαρίου, πραγματοποιείτε η πρώτη εθελοντική μας δράση για το 2012!!!
 
Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία διοργανώνει και φέτος το διήμερο εθελοντισμού «Αλκυονίδες Ημέρες Εθελοντικής Εργασίας» σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών (ΚΕΑΝ, ΕΟΕ, Φίλοι του Πάρκου, Φορέας του Πάρκου Τρίτση, Οργάνωση Γη) και με την υποστήριξη του Φορέα του Πάρκου.
 
Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιανουαρίου 2012 και ώρες 11.00 με 14.00. Σημείο συνάντησης και για τις δύο μέρες θα είναι τα γραφεία του Δικτύου Εθελοντών στο Natura Shop στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης» στο Ίλιον.
 
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν δράσεις που αφορούν σε:
          - καθαρισμούς λιμνών και περιβάλλοντος χώρου
          - φυτεύσεις μικρού αριθμού δέντρων και περιποίηση φυτών
          - συντήρηση εγκαταστάσεων
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :
 
Mε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο εθελοντικής δράσης με τίτλο «Αλκυoνίδες μέρες Εθελοντισμού». Την δράση οράνωσε η Ελληνική Ορνιθολογική Ετερεία και την υλοποίησε με την συνεργασίας του Δικτύου Εθελοντών (ΚΕΑΝ, Οργανισμός διοίκησης και διαχείρισης πάρκου περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης, Ορνιθολογική Εταιρεία, Φίλοι του Πάρκου, Οργάνωση Γη). Η δράση περιλάμβανε καθαρισμούς στην βόρεια και νότια λίμνη, σκάλισμα λάκκων και φύτευση μικρής ποσότητας φυταρίων. Στο τέλος της δράσης τα οργανωτικά μέλη του Δικτύου Εθελοντών επιφύλασσαν μια μικρή έκπληξη στους εθελοντές ετοιμάζοντας λουκουμάδες για όλους.
Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από την δράση μας.
 
 
 

Φωτογραφικό Υλικό