Εθελοντικές Δράσεις Δικτύου Εθελοντών Πάρκου Α. Τρίτση

Με τον ερχομό της άνοιξης οι ανάγκες για φροντίδα του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης", αυξάνονται. Έτσι το Δίκτυο Εθελοντών συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις του με μία σειρά δράσεων που θα πραγματοποιηθούν για τον μήνα Απρίλιο.

Η πρώτη δράση ορίστηκε τη Κυριακή 22 Απρίλιου, συνασπίζοντας τις δυνάμεις μας με την Παγκόσμια μέρα για την Γη «EarthDay». Το ΚΕΑΝ ως μέλος του διεθνούς δικτύου «EarthDay» θα υλοποιήσει δράση η οποία θα εστιάζει στον καθαρισμό των λιμνών και του ευρύτερου χώρου του πάρκου. Το σημείο συνάντησης για την έναρξη της δράσης θα είναι τα γραφεία του Δικτύου Εθελοντών όπου θα συγκεντρωθούμε στις 15:00.

Η δεύτερη και μεγαλύτερη δράση καθαρισμού στο πάρκο Α. Τρίτσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 29 Απριλίου 2012 στις 16.00, σημείο συνάντησης το γραφείο εθελοντλων στο αίθριο του Νatura shop. Η δράση αυτή εντάχτηκε σε μία μεγάλη εθνική πρωτοβουλία το «Lets do itGreece», όπου την ίδια μέρα σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν εθελοντικές δράσεις καθαρισμού.

 

Σας περιμένουμε όλους!!!