Δράση περιποίησης στην περιοχής της Πάρνηθας, την Κυριακή 4 Μαΐου 2014

3/5/2014

ΚΕΑΝ Ανακοινώσεις Εκδηλώσεις Υλικό Δράσεων Νέα Επιλεγμένα Άρθρα

 

 

 

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) σε συνεργασία με το ΣΚΑΙ διοργανώνουν περιβαλλοντική δράση - ενέργεια περιποίησης - περιοχής της Πάρνηθας, την Κυριακή 4 Μαΐου 2014.

Το ΚΕΑΝ μαζί με τους εθελοντές του θα συμμετέχει σε εργασίες που θα περιλαμβάνουν βοτάνισμα και περιποίηση φυταρίων, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 9.30 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 12.30.

Ως σημείο συνάντησης έχει ορισθεί ο σταθμός του τελεφερίκ Πάρνηθας, απ’ όπου στις 9.00 πμ. λεωφορεία θα μας μεταφέρουν στον προορισμό μας ενώ στο τέλος των εργασιών θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα. Για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο θα υπάρχει λεωφορείο στο σταθμό της Κηφισιάς,  με αναχώρηση στις 08:15 για το σταθμό του τελεφερίκ Πάρνηθας. Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν σε ξεχωριστό χώρο για φιλοπεριβαλλοντικά παιχνίδια.  


Το ΚΕΑΝ στηρίζει τη δράση του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, στον αγώνα για την διατήρηση των φυσικών πόρων και της βιοποικιλότητας του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας που αποτελεί έναν από τους τελευταίους και ζωτικής σημασίας πνεύμονες πρασίνου για την πόλη της Αθήνας. 


Αναλυτικότερα, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012, το ΚΕΑΝ θα συμμετέχει σε δράση περιποίησης φυταρίων (κεφαλληνιακής ελάτης) που έχουν φυτευτεί τα τελευταία χρόνια  στις καμένες εκτάσεις, στην περιοχή του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας.


Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε στο 2102692881 και στο info@kean.gr