Δράση καθαρισμού στο Παρκο Τρίτση

2/2/2017

ΚΕΑΝ Ανακοινώσεις Εκδηλώσεις Δελτία Τύπου Νέα Ανακοινώσεις Δελτία Τύπου

 

Το ΚΕΑΝ – Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», με το Σωματείο Εργαζομένων (ΕΕΤΕ-ΟΤΕ) και την ΜΚΟ Civis Plus σας καλούν σε εθελοντική δράση  καθαρισμού στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10:30 πμ.  

Η προστασία και η διατήρηση του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά αγαθά και επιτυγχάνονται με την συνεχή συνεργασία όλων μας. Η συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς όλοι μαζί μπορούμε να μετατρέψουμε το Πάρκο σε πιο όμορφο και φιλικό.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Είσοδο Σπύρου Μουστακλή (Είσοδος Α) που βρίσκεται στα ανατολικά επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας.

Σας περιμένουμε όλους!

Τόπος και ώρα συνάντησης: Είσοδος Σπύρου Μουστακλή στο Πάρκο «ΑντώνηςΤρίτσης», προσέλευση στις 10:30 πμ. Η δράση καθαρισμού θα πραγματοποιηθεί στο δασικό τμήμα του Πάρκου Α.Τρίτσης και θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες. Μετά την δράση θα ακολουθήσει ξενάγηση στην Κιβωτό-Παλαιοί σπόροι για νέες καλλιέργειες, για όσους επιθυμούν.

Σε όσους θα συμμετάσχουν θα δοθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός για τον καθαρισμό (γάντια, σακούλες απορριμμάτων).

Δηλώσεις Συμμετοχής

Υπεύθυνη Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων & Εθελοντών, κα Αφροδίτη Κωφοπούλου

Email:  afroditikofopoulou@gmail.com

Τηλ. Επικοινωνίας:  210 - 26 92 880