Τελευταία Νέα

Στις 7 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση μεταξύ των εταίρων του έργου “PLANETISE: Practical Learning for Action & Networking via an Educational Tool, Inspiring Study of Environment” στην...
To KEAN – Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων, στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντισμού, υλοποίησε με επιτυχία Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για εθελοντές.
Το KEAN σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής σας προσκαλούν στην Εκδήλωση «GREEN PLANET FESTIVAL» στις 05/06 , 11/06 & 12/06.
Το "Planetbook" ταξιδεύει στις Σέρρες με την επιδαπέδια μορφή , 3 - 5 Ιουνίου στο πρώην Στρατόπεδο Παπαλουκά στο πλαίσιο του Eco Festival που διοργανώνει ο Δήμος Σερρών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα...
Το ΚΕΑΝ & η Κοινωφελής Επιχείρηση Αλληλεγγύης του Δήμου Μεσσήνης παρουσιάζουν το "Planetbook" το Σάββατο 28 Μαρτίου.ώρα 11.00 πμ στην Κεντρική πλατεία του Δήμου Μεσσήνης.

Με την υποστήριξη

 

           

 

 

Την επιμέλεια των ερωτήσεων έχει αναλάβει το Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκεκριμένα το τμήμα "Κέντρο Έρευνας, Μελέτης και Εφαρμογών στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση".  

 

Υπό την αιγίδα

 

Διεθνής Συνεργασίες

                       

 

                

 

 

                            

 

 

 

 

 

Στην Ελληνική έκδοση συμμετέχουν